Faciliteiten

AlmereGym
KENNISMAKING

Onze Faciliteiten

Bij AlmereGym kun je lekker sporten, maar ook net zo goed ontspannen.

Individueel fitness

Kom sporten in onze fitnessruimte die ingericht is voor individuele trainingen. Gericht op het ontwikkelen en onderhouden van spierkracht, figuurverbeteringen en algehele fitheid. Je traint individueel, maar wel onder begeleiding van onze AlmereGym instructeurs. Uiteraard is de hele fitnessruimte voorzien van airconditioning.

Verschillende fitness mogelijkheden
Het lichaam bestaat uit vele spiergroepen die je allemaal wilt trainen. Daarnaast heeft iedereen een eigen doelstelling. En ook nog eens zijn of haar persoonlijke voorkeur van trainen. Daarom zijn er verschillende fitness mogelijkheden. Onder andere kracht- en cardiofitness apparatuur, losse gewichten én Personal Training.

Schema op maat 
Bij AlmereGym is het ook mogelijk om met behulp van een op-maat-gemaakt schema je training uit te voeren. De fitnessinstructeurs helpen je hier heel graag bij! Fitness bij AlmereGym: het was nog nooit zo makkelijk!

Groepslessen

Wil jij de nieuwe manier van groepslessen ervaren? Kom dan nu sporten bij AlmereGym! Met een zaal van 250 vierkante meter hebben wij de grootste groepsleszaal van Almere. Niet met grote groepen in benauwde zaaltjes maar alle ruimte in een zaal voorzien van airco en temperatuur regulatie!

Je kunt o.a. kiezen uit Spinning, Zumba, Yoga, Pilates en Steps. Naast de reguliere lessen met instructeurs zijn er groepslessen met een virtuele trainer.

Small group training

Ben jij op zoek naar fitness in groepsverband waarbij je de aandacht krijgt van een personal trainer? Dan is Small Group Training van AlmereGym écht iets voor jou! De hele dag door worden er verschillende Small Group Trainingen gegeven. Er zijn maar liefst 80 lessen per week! Kijk op het krijtbord bij de ingang voor de verschillende lessen. Kies o.a. uit:

  • Core Training
  • Indoor Bootcamp
  • HIIT
  • BBB

Tijdens de Small Group Training werk je een uitdagende trainingsessie af waarbij de AlmereGym trainer ervoor zorgt dat je geen moment verslapt. Aandacht, resultaat en plezier staan hierbij voorop!

Personal training

Wil je individuele begeleiding en wil je iedere training je grenzen verleggen? Dan is Personal Training wat voor jou.

Bij Personal Training wordt iedere training speciaal voor jou op maat gemaakt. Ongeacht welk trainingsdoel je hebt. Wil je afvallen of juist aankomen? Of wil je sterker worden of juist je conditie verbeteren.

Wellness

Onze wellness staat voor ontspanning en verzorging voor het hele lichaam voor zowel vrouwen als mannen. Wij maken alléén gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten om tot het beste resultaat te komen. Bij ons ben je met of zonder afspraak welkom voor een hemelse behandeling!

Cross Fitness

Fitness saai? Dat is voorgoed verleden tijd! Maak nu kennis met Cross Fitness bij AlmereGym. Cross Fitness combineert gymnastiek, atletiek en gewichtheffen in één trainingsvorm. Deze functionele manier van fitness bevat een grote diversiteit aan oefeningen en bewegingen. Zo werk je o.a. met dumbbells, kettlebells, barbells en touwen. Tijdens oefeningen komen dagelijkse bewegingen als duwen, trekken, stoten, werpen, tillen, springen, klimmen en rennen aan bod.

Een ‘overall’ vorm van fitness die telkens weer opnieuw uitdaagt. De trainingen vinden plaats in de Cross Fitness arena van AlmereGym die alle faciliteiten biedt om jou je training zo goed mogelijk uit te laten voeren, geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Dit alles onder begeleiding van onze gediplomeerde Almeregym trainers.