Live groepslessen

Almeregym
KENNISMAKING

Onze Faciliteiten

Bij AlmereGym kun je lekker sporten, maar ook net zo goed ontspannen. Van toegang van onze club tot onze Luxe Wellness

Live groepslessen

Wil jij de nieuwe manier van live groepslessen ervaren? Kom dan nu sporten bij AlmereGym! Wij geven meer dan 100 groepslessen per week. Alle groepslessen staan onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs. Op vaste momenten in de dag, dus een stok achter de deur voor jezelf.
Met een zaal van 250 vierkante meter hebben wij de grootste groepsleszaal van Almere. Niet met grote groepen in benauwde zaaltjes maar alle ruimte in een zaal voorzien van airco en temperatuur regulatie!

Je kunt o.a. kiezen uit Spinning, Zumba, Yoga, Pilates en Steps. Naast de reguliere lessen met instructeurs zijn er ook groepslessen met een virtuele trainer.

Wil je dit GRATIS en vrijblijvend uitproberen?

Geef je dan nu op voor de GRATIS proefweek!

BODYPUMP™

is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt.
Dit programma van 60 minuten daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft – en snel! Zoals bij alle andere Les Mills programma’s, wordt een les elke 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie.

BODYATTACK™

is een intens fitnessprogramma met bewegingen voor zowel beginners als gevorderden. We combineren atletische bewegingen met krachtoefeningen, zodat je je hele lichaam traint.

De instructeur leidt je door de workout en motiveert je als je dat nodig hebt. BODYATTACK daagt je grenzen op een positieve manier uit en je boekt snel resultaten. Wedden dat je verslaafd raakt aan BODYATTACK?

Yoga

In het leven van de moderne mens is de balans tus­sen lichaam en geest vaak verstoord. Yoga biedt ons oefeningen die het evenwicht herstellen.
Het maakt lichaam en geest leven­dig en flexibel. Door yoga leer je te luisteren naar je eigen li­chaam. Yoga gaat over bewustwording, zien en voelen wie je werkelijk bent. In je volledig mens-zijn, zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

BODYCOMBAT™

is een toffe high-energy workout, geïnspireerd op oosterse vechtsporten met bewegingen uit karate, taekwondo, kung fu, kickboxing en tai chi. In no-time krijg je een geweldige conditie en word je sterker. Je vecht tegen een denkbeeldige tegenstander en je doet geen moeilijke bewegingen. Stress en spanningen lossen als sneeuw voor de zon op en aan het einde voel je je een echte kampioen!

BODYBALANCE™

Bij bodybalance kun je genieten van bewegingen uit yoga, tai chi en pilates. Het is je persoonlijke time-out van het dagelijks leven en zorgt voor een gezond lichaam en een gezonde geest.

Je doet eenvoudige en veilige yoga bewegingen om je hele lichaam sterker en flexibeler te maken. Het controleren van je ademhaling is onderdeel van alle bewegingen en de instructeur geeft altijd opties voor beginnende deelnemers.

Als je nog nooit aan yoga hebt gedaan, dan is BODYBALANCE een geweldige kennismaking met deze discipline en een goede aanvulling op alle andere sporten. De variatie in BODYBALANCE zorgt ervoor dat ook mensen die al bekend zijn met yoga erg genieten van het programma.

RPM™

RPM™ is een indoor cycling les op het ritme van motiverende muziek. Je verbrandt veel calorieën en je wordt snel fit.

RPM is gebaseerd op wielrennen en bestaat uit een aantal beklimmingen en sprints. Je bepaalt zelf de intensiteit van je workout met een weerstandsknop op de fietsen je pedaalsnelheid. Zo kun je de trainingsintensiteit na een tijdje verhogen.

Instructeurs doen alle basis fietsbewegingen voor, zoals staand fietsen, in het zadel zitten, het veranderen van de handposities, snelheid verhogen en verminderen.

Na een RPM les voel je je helemaal voldaan!

Zumba

Zumba is een fitnessprogramma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, axé, samba en cumbia. Het is opgezet door Alberto ‘Beto’ Perez, een Colombiaanse danser en choreograaf uit Miami. Bij zumba worden fitnessoefeningen op muziek gedaan, dit is te vergelijken met aerobics.

De naam zumba komt uit het Colombiaans-Spaans, waar het zoveel betekent als snel bewegen en lol hebben. Wereldwijd zijn er zumba-instructeurs en worden de zumba-dvd’s via internet verkocht.