WEllness

Almeregym
KENNISMAKING

Onze Faciliteiten

Bij AlmereGym kun je lekker sporten, maar ook net zo goed ontspannen. Van toegang van onze club tot onze Luxe Wellness

Wellness

Al onze lidmaatschappen bieden onbeperkt toegang tot onze luxe wellness-faciliteiten. Heb je zwaar gesport of gewoon een zware week achter de rug? Na een lange dag werken of een intensieve training is het tijd om te genieten van een welverdiend saunabezoek. Even ontspannen, even helemaal niets aan je hoofd. Kom heerlijk tot rust in onze Sauna en laad je weer helemaal op voor de volgende dag.

Ontspannen in de sauna
Een saunabezoek laat je niet alleen ontspannen. Het is ook erg goed voor je fysieke gezondheid. Je lichaam krijgt een betere doorbloeding en je huid wordt mooier. Ben je vaak verkouden? Dan is een bezoek aan de sauna helemaal goed! Dit draagt namelijk bij aan een beter immuumsysteem. En wanneer je net begint met sporten, kan je last krijgen van spierpijn. Een bezoek aan de sauna vermindert de pijn en zorgt dat de vermoeide spieren sneller herstellen.

Relaxen in het stoombad
Naast de sauna heeft AlmereGym de beschikking over een stoombad en een relaxruimte. In het Turks stoombad geniet je van rustgevende geuren, zoals eucalyptus en mint. De lucht is hier een stuk vochtiger dan in de sauna. Ook liggen de temperaturen lager dan in de sauna, maar dit merk je nauwelijks door de hoge luchtvochtigheid. Een bezoek aan het Turks stoombad kan prettig zijn, wanneer je bijvoorbeeld last van je luchtwegen hebt.

Wil je dit GRATIS en vrijblijvend uitproberen?

Geef je dan nu op voor de GRATIS proefweek!